Bezorgen

Wij verzenden je Kledingstomer via PostNL of  brievenbuspost indien dit mogelijk is. Ook worden zendingen via DHL en DPD verzonden. Wij doen echt ons best om je bestelling zo snel als mogelijk uit te voeren. Nadat je je bestelling hebt geplaatst in de avond of nacht ontvang je automatisch een e-mail met een persoonlijke track en trace link waarmee je de bestelling tot aan de voordeur kunt volgen!
bezorgen kledingstomer.com

Verzendkosten

Wanneer jij een handstomer kleding kopen gaat in onze webwinkel betaal je geen verzendkosten voor aflevering in Nederland! Kosten die gemaakt worden door je bestelling te versturen zijn voor onze rekening. Het is daarom zeker de moeite waard om je professionele kledingstomer te kopen via onze webwinkel.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen voor, tijdens of na je bestelling? Neem ten alle tijden gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via het contactformulier, telefoon en uiteraard via onze social media kanalen. Doorgaans reageren wij binnen het uur! Bezoek de klantenservice pagina voor alle mogelijkheden om met ons in contact te komen.